Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Driekleur verzekeringen. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via Facebook of LinkedIn.

 


Driekleur en Veldsink gaan elkaar versterken

In de loop van 2019 sluiten wij ons aan bij de Veldsink Adviesgroep.

Wat betekent dit voor mij als klant?
Voor u verandert er weinig. We veranderen het logo op de gevel. Maar we behouden onze vertrouwde vestingen bij u om de hoek. Belangrijker nog; ook op onze vertrouwde gezichten kunt u blijven rekenen. Wij blijven voor u klaar staan, maar dan met een nog grotere achterban en onder de nieuwe naam Veldsink-Driekleur.

Als onderdeel van Veldsink Adviesgroep beschikken wij over meer mogelijkheden op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Hierdoor kunnen wij blijven doen waar we goed in zijn.
U persoonlijk adviseren in uw financiƫle risico's.

Waarom deze overname?
Driekleur verzekeringen en de Veldsink Groep sluiten qua cultuur en kantorennetwerk zeer goed op elkaar aan. Met het oog op het naderende pensioen van onze directeur Gerry Huis in 't Veld, is deze overname tot stand gekomen. Jan Veldsink, directeur van Veldsink Groep in Nuenen (Noord-Brabant), noemt de overname van Driekleur een voor de hand liggende uitbreiding in deze regio.

Meer over Veldsink Adviesgroep
Het familiebedrijf Veldsink Groep, dat volgend jaar 40 jaar bestaat, is met diverse kantoren al sinds 2000 actief in Zeeland. Door deze overname wordt Veldsink Adviesgroep met 30 vestigingen de grootste speler in de regio Zeeland/West-Brabant. Dankzij dit omvangrijke netwerk is er altijd een vestiging in de buurt.

De Veldsink Groep is naast de allround Veldsink Adviesgroep actief met verschillende onderdelen in de financiƫle dienstverlening. Met deze overname zijn er nu ruim 750 medewerkers werkzaam bij Veldsink Groep.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand bericht nog vragen? Neem dan gerust contact op met uw adviseur.
 

Website Veldsink


Nieuwsbrieven

 

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Stuur dan een email naar info@driekleur.nl

Bekijk hier onze eerdere nieuwsbrieven:

Hypotheeknieuwsbrief nazomer 2014

Hypotheeknieuwsbrief voorjaar 2014

Voorjaar 2014

 


 

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN