Vacature Binnendienst Adviseur Particuliere Verzekeringen

Jij bent op zoek naar een werkgever die nog waarde hecht aan een band opbouwen met een lokale klant. Die de adviseurs de tijd geeft voor een gesprek en de mogelijkheid geeft om klanten op kantoor te ontvangen. Adviseren en het aanspreekpunt zijn, op een inloopkantoor, dat is wat je wil! Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou voor onze vestigingen Goes, Spijkenisse en Bergen op Zoom!

Jouw job als Binnendienst Adviseur Particuliere Verzekeringen!

Als Adviseur Particuliere Verzekeringen op de binnendienst word jij het aanspreekpunt voor onze bestaande particuliere klanten. In je dagelijkse werk sta je klanten voornamelijk telefonisch te woord. Je adviseert ze over lopende verzekeringen en begeleidt de klant wanneer er schade is.

Daarnaast ondersteun je de buitendienst adviseur in zijn activiteiten met nieuwe klanten. Je stelt offertes op en bent de schakel tussen de klanten en de verzekeraars. Omdat we een onafhankelijke tussenpersoon zijn, kun je de klant maatwerk bieden en heb je de keuze tussen verschillende producten van verschillende maatschappijen.

Wie ben jij?

Belangrijk in deze job is dat je servicegericht bent, maar een commerciële instelling hebt en elk gesprek met een klant als een kans ziet. Je bent in staat een relatie op te bouwen met je klanten en doet er alles aan om ze te voorzien van de beste service. Om deze functie succesvol in te vullen, vragen we daarnaast het volgende:

 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding;
 • in het bezit van Wft Adviseur Schade Particulier ;
 • minimaal 1 jaar ervaring op het gebied van schadeverzekeringen;
 • woonachtig in de buurt van het kantoor waarvoor je solliciteert;
 • minimaal 32 uur beschikbaar, verdeeld over 4 of 5 dagen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Driekleur verzekeringen, een onafhankelijke intermediair in de financiële dienstverlening met 6 vestigingen. Onze oorsprong gaat terug tot de jaren veertig van de vorige eeuw en we zijn daardoor een solide en betrouwbare speler in de Zeeuwse markt. Sinds 2013 zijn onze diensten uitgebreid naar West-Brabant en een jaar later is er ook een vestiging in Zuid-Holland geopend. Met ongeveer 100 collega's zorgen we ervoor dat iedere klant dicht bij huis terecht kan voor specialistisch advies.

Sinds januari 2019 zijn wij aangesloten bij Veldsink Groep en maken we onderdeel uit van dit groeiende familiebedrijf. Met dezelfde vertrouwde mensen als voorheen, blijven we onze dienstverlening op dezelfde manier aanbieden aan onze klanten.

Wat bieden wij?

 • Werken bij een van de grootste werkgevers van Zuid-West Nederland met een groot marktaandeel;
 • werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat, in combinatie met een groeiende organisatie met toekomstperspectief;
 • goede mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, onder andere in de vorm van ondersteuning bij het behalen van de benodigde vakdiploma's;
 • veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid;
 • een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën;
 • een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
 • collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen.

Wil jij deel uitmaken van Driekleur verzekeringen?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Stuur je cv en motivatiebrief naar Personeelszaken@driekleur.nl t.a.v. Chantal Schilperoordt en we nemen contact met je op!

 

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN