Vacature Binnendienst Adviseur Zakelijke Verzekeringen Goes

Jij bent op zoek naar een werkgever die nog waarde hecht aan een band opbouwen met de klant. Die je de tijd geeft voor een gesprek en waar klanten welkom zijn om binnen te lopen. Adviseren en het aanspreekpunt zijn voor je lokale zakelijke klant, dat is wat je wil! Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou! 

Jouw Job als Binnendienst Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Als Binnendienst Adviseur Zakelijke Verzekeringen bij Driekleur in Goes word jij de steun en toeverlaat van onze buitendienst adviseur. Je weet welke dossiers er lopen, kent de klanten en bijbehorende ontwikkelingen en denkt actief met de adviseur mee. Voor de zakelijke portefeuille, die voornamelijk uit ZZP-ers en MKB bedrijven bestaat, word je het eerste aanspreekpunt. Samen met je collega's sta je dicht bij de klant en ga je voor een langdurige relatie.

In je dagelijkse werk adviseer je klanten over producten, diensten, prijzen en condities. Daarnaast stel je offertes op en wikkel je deze zelfstandig af. Ook word jij verantwoordelijk voor het aannemen, coördineren en afhandelen van schades. Naast het onderhouden van de bestaande portefeuille werk je samen met de buitendienst adviseur ook aan verdere uitbreiding hiervan. Door het inzetten van commerciële acties ben je in staat nieuwe klanten aan Driekleur te binden. 

Wie ben jij?

Jij bent een Binnendienst Adviseur met een commerciële houding! Je krijgt energie van relaties onderhouden en opbouwen, brengt energie en bent positief. Je bent intrinsiek gemotiveerd om klanten te voorzien van het best passende advies en ziet een toekomst bij een onafhankelijke tussenpersoon als Veldsink daarom wel zitten! Je herkent jezelf in de volgende functie-eisen: 

 • HBO werk- en denkniveau;
 • in het bezit van Wft Adviseur Schade Zakelijk en bij voorkeur Wft Adviseur Inkomen;
 • minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen;
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar, verdeeld over 4 of 5 dagen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Driekleur verzekeringen, een onafhankelijke intermediair in de financiële dienstverlening met 6 vestigingen. Onze oorsprong gaat terug tot de jaren veertig van de vorige eeuw en we zijn daardoor een solide en betrouwbare speler in de Zeeuwse markt. Sinds 2013 zijn onze diensten uitgebreid naar West-Brabant en een jaar later is er ook een vestiging in Zuid-Holland geopend. Met ongeveer 100 collega's zorgen we ervoor dat iedere klant dicht bij huis terecht kan voor specialistisch advies.

Sinds januari 2019 is zijn wij aangesloten bij Veldsink Groep en maken we onderdeel uit van dit groeiende familiebedrijf. Met dezelfde vertrouwde mensen als voorheen, blijven we onze dienstverlening op dezelfde manier aanbieden aan onze klanten.

Wat bieden wij?

 • Werken bij een van de grootste werkgevers van Zuid-West Nederland met een groot marktaandeel;
 • werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat, in combinatie met een groeiende organisatie met toekomstperspectief;
 • goede mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, onder andere in de vorm van ondersteuning bij het behalen van de benodigde vakdiploma's;
 • veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid;
 • een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën;
 • een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
 • collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen.

Wil jij deel uitmaken van Driekleur verzekeringen?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Stuur je cv en motivatiebrief naar Personeelszaken@driekleur.nl t.a.v. Chantal Schilperoordt en we nemen contact met je op!

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN