Vacature Volmacht Acceptant Zakelijke Verzekeringen Goes

Wij zijn op zoek naar een Volmacht Acceptant Zakelijke Verzekeringen op ons kantoor in Goes! Weet jij het een en ander van de zakelijke klant en denk je als acceptant van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor ons team? Dan zijn wij benieuwd naar jou!


Jouw job als Volmacht Acceptant Zakelijke Verzekeringen

Als Acceptant Zakelijke Verzekeringen bij Driekleur ben jij hét aanspreekpunt voor de adviseurs van onze organisatie. Jij verwerkt de aanvragen van je collega's voor zakelijke schadeverzekeringen en accepteert deze zo mogelijk binnen onze volmachten. Ook ben je verantwoordelijk voor het doorvoeren van wijzigingen op lopende verzekeringen. Door jouw ervaring in de zakelijke verzekeringsmarkt ben je in staat de juiste verzekeraars en producten te koppelen aan de wens van de adviseurs en natuurlijk de eindklant!

Wie ben jij?

Jij bent een communicatief vaardige persoon met goede kennis van zakelijke verzekeringen. Je bent in staat om mee te denken met adviseurs over de beste verzekering voor de klant en positioneert je als sparringpartner. Je bent oplossingsgericht en wil altijd het juiste voor de klant. Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij het volgende:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • in het bezit van Wft Adviseur Schade Zakelijk;
 • minimaal 3 jaar ervaring met zakelijke verzekeringen, bij voorkeur bij een onafhankelijke tussenpersoon;
 • communicatief vaardig, dienstverlenend en doortastend,
 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wie zijn wij?

Wij zijn Driekleur verzekeringen, een onafhankelijke intermediair in de financiële dienstverlening met 6 vestigingen. Onze oorsprong gaat terug tot de jaren veertig van de vorige eeuw en we zijn daardoor een solide en betrouwbare speler in de Zeeuwse markt. Sinds 2013 zijn onze diensten uitgebreid naar West-Brabant en een jaar later is er ook een vestiging in Zuid-Holland geopend. Met ongeveer 100 collega's zorgen we ervoor dat iedere klant dicht bij huis terecht kan voor specialistisch advies.

Sinds januari 2019 is zijn wij aangesloten bij Veldsink Groep en maken we onderdeel uit van dit groeiende familiebedrijf. Met dezelfde vertrouwde mensen als voorheen, blijven we onze dienstverlening op dezelfde manier aanbieden aan onze klanten.

Wat bieden wij?

 • Werken bij een van de grootste werkgevers van Zuid-West Nederland met een groot marktaandeel;
 • werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat, in combinatie met een groeiende organisatie met toekomstperspectief;
 • goede mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, onder andere in de vorm van ondersteuning bij het behalen van de benodigde vakdiploma's;
 • veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid;
 • een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën;
 • een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
 • collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen.

Wil jij deel uitmaken van Driekleur verzekeringen?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Stuur je cv en motivatiebrief naar Personeelszaken@driekleur.nl t.a.v. Chantal Schilperoordt en we nemen contact met je op!

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN