Intern adviseur particulier

Voor onze vestiging Goes of Spijkenisse zijn wij op korte termijn op zoek naar een intern adviseur particulier.
 

profiel

Als intern adviseur verleent u zelfstandig, voornamelijk telefonisch, advies aan de particuliere klanten. Hierbij heeft u direct contact met klanten en anderzijds een coördinerende rol naar andere afdelingen binnen de organisatie, zoals de backoffice en de volmachtafdeling. Een servicegerichte instelling is een absolute voorwaarde voor het goed uitoefenen van deze functie.


verantwoordelijkheden

De commercieel medewerker is pro-actief op zoek naar commerciële signalen en behoeften van prospects en klanten en zet deze om naar actie. Het adviesproces wordt te alle tijde zorgvuldig doorlopen. U voorziet de klant van een passend advies en zorgt voor een tijdige en correcte afhandeling van werkzaamheden, waarbij het klantbelang voorop staat.


functie-eisen

• MBO+ / HBO werk- en denkniveau.

• Minimaal diploma Adviseur Basis, Zorg, Schadeverzekeringen Particulier.

• Het in het bezit zijn van het diploma Adviseur Vermogen is een pre.

• Kennis en ervaring in het brede verzekeringsvakgebied.


kansen

Doorontwikkelen (opleidingen) en doorgroeien is onderdeel van de Driekleur-cultuur.

Driekleur verzekeringen is een belangrijke speler op de markt in Zuidwest-Nederland met vestigingen in Goes, Bergen op Zoom, Middelburg, Spijkenisse, Terneuzen en Zierikzee.


reageren

Heeft u belangstelling voor deze veelzijdige functie en bent u in het bezit van de benodigde functie-eisen? Stuur dan uw sollicitatie vóór 06 juli 2018 naar:

Driekleur verzekeringen, t.a.v. Chantal Schilperoordt, Postbus 2290, 4460 MG Goes, of mail naar personeelszaken@driekleur.nl. Wilt u meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Chantal Schilperoordt via 0113 362 867.

Sollicitaties zonder benodigde vakdiploma's zullen niet in behandeling genomen worden. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN